Hvor skal vi sove i nat? Hotel Lyngby!

hotel lyngby

 

Ja, hvor skal vi sove i nat? Hvorfor ikke Hotel Lyngby. Lyngby er en bydel i Storkøbenhavn. Hvis du skal overnatte i Storkøbenhavn, men du kan ikke finde noget der passer dig – så kan du altid tage til Hotel Lyngby. Der er altid noget for enhver smag.

 

At Hotel Lyngby er lidt uden for Storkøbenhavn, kan måske i starten virke som et minus – men det er det måske ikke helt. Det er ikke et minus hvis du er en børnefamilie, der gerne vil have ro om aftenen. Det er ikke et minus hvis I er et ungt par, der om aftenen gerne vil have alene tid og ro omkring jer.

 

Det kan være en del fordele ved at overnatte i centrum, men det er også dejligt at stå op til en morgen, hvor du kan se grønne arealer. Nyde din morgenmad i det friske eller løbe en tur i det grønne.

 

Hotel Lyngby går all in for økologi

 

Vidste du at Hotel Lyngby er den første hotelkæde, der er tildelt det økologiske spisemærke. Det er ikke bare en lille detalje, men en kæmpe detalje, der bør lægges mærke til. Økologi mærket betyder at Hotel Lyngby anvender mellem 30-60 % økologi i deres køkkener. Det betyder den mad du, dine børn, venner og veninder indtager på hotellet er stort set økologisk.

 

Økologi er sundere end det almene – økologi betyder at der er blevet tænkt på naturen, så den næste generation også kan nyde de samme goder som du nyder i dag. Egentlig er økologi en investering i fremtiden. Derfor er dette en vigtig detalje.

 

Så hvis økologi betyder noget for dig, hvis bæredygtighed betyder noget så er Hotel Lyngby den rette adresse. Her får du nemlig meget økologi. Det kan være svært at se effekten på dit valg af økologi i dag og i morgen. Det er også svært at sige nøjagtig, hvor stor eller lille en effekt lige præcis dit valg udgør, men effekten af dine handlinger vil et eller andet sted blive mærket. Derfor er dit valg ikke ligegyldigt – du kan gøre en forskel.

 

Du kan også holde møder og konferencer på Hotel Lyngby

 

På Hotel Lyngby kan du mere for eksempel holde møder og konferencer. Inviter møde deltagerende på Hotel Lyngby og gør noget ekstra ud af dine møder. Du bruger en del tid på at sidde til møderne alligevel, så hvorfor ikke gøre det til noget sjovere. Få en oplevelse ud af det. Efter mødet kan du og de øvrige deltager nyde Lyngbys natur. Gå eller løb en tur. I kan også tage til Storkøbenhavn og nyde København, når det er bedst.

 

Hvis du skal holde en international konference, så er Hotel Lyngby det rette sted. Her er du tæt på livet i storbyen og samtidigt tæt på livet udenfor storbyen. Dine gæster vil få et helhedsindtryk af livet i Danmark

 

Hotel Lyngby kan alt det Storkøbenhavn ikke kan. Tøver du stadig? Book dit mødelokale allerede nu.